Alta Genetics – Caliber

AltaCALIBER je bik koji izuzetno popravlja tip (američki test, APR 2013 – 3.33 PTAT, 2.73 UDC, 2.98 FLC).
Alitni konsultanti govore o CALIBERu kao o biku čija se genomska analiza skoro potpuno poklapa sa rezultatima koji se dobijaju pristizanjem njegovih ćerki.

CALIBER (Goldwyn x Shottle x Marathon)
Rođen 2009. godine
HOUSA139765360, V-1147

Caliber (ocenjeno 36 ćerki, konsultanti ALTA GENETICS) – Ćerke su mu izuzetno mlečnog tipa, visoke i duge. Vime je extremno dobro vezano, odličan stav nogu i ugao papka.


Coopon Caliber Slade

  • NATPROSEČNA FERTILNOST SEMENA (CONCEPT PLUS)
  • LAKA TELJENJA (105)
  • VISOKA PROIZVODNJA MLEKA
  • VISOKE I DUGE ĆERKE SA IZRAŽENOM MLEČNOM FORMOM
  • IZVANREDAN STAV NOGU I UGAO PAPAKA
  • EKSTREMNO ČISTO, MEKANO I DOBRO VEZANO VIME
  • ODLIČAN POLOŽAJ SISA

UPOREDNI TEST

Decembar 2012. godine (bez testiranih i ocenjenih ćerki)
April 2013. godine (sa testiranim i ocenjenim ćerkama)

CALIBER

IDEALAN IZBOR ZA VAŠE JUNICE I KRAVE POREKLOM OD SLEDEĆIH BIKOVA: Minister, Esquire, Baxter, Suede, Drew, Roswell, Bandwagon, Derek, Export, Manager, STBVQ Rubens, Ronald, Zsilett, Ballada, Sculpture, Toplevel…

GENOMICS bikovi su ove godine počeli da dobijaju ćerke koje su ocenjene, te su se pretpostavke o njihovom kvalitetu, na osnovu GENOMSKE ANALIZE, potvrdile.
Oni brzo napreduju na listama svaka 4 meseca i potvrđuju da se njihovim korišćenjem, uz kvalitetan plan šta treba popraviti, stado može učiniti boljim i profitabilnijim.
Pored toga, uz pomoć GENOMSKE ANALIZE u značajno ubrzanom genetskom napretku, mi smo posebno obratili pažnju na FERTILNOST.

GENOMICS BIKOVI skraćuju gneracijski interval i bez sumnje daju osnovu za povećanje proizvodnje u Vašem stadu, ali je najvažnije da su i IZUZETNO FERTILNI što je neophodno da bi se ostvarili svi ciljevi koje ste zacratli.