O Nama

Osnovna delatnost naše kompanije je uvoz i distribucija semena bikova.

o nama

Prva smo srpska distributerska kuća u oblasti prometa genetskog materijala u govedarstvu. Farmeri koji su prepoznali i prihvatili kvalitet koji nudimo, su značajni proizvođači mleka u našoj zemlji. Zahvaljujući saradnji sa renomiranim svetskim firmama u holštajn rasi, Alta Genetics i Swissgenetics, odgajivačka filozofija bazirana na visokoj proizvodnji, zdravlju i dugovečnosti krava, dopunjena je izgrađenim poverenjem na osnovu dobijenih proizvodnih rezultata i odlične fertilnosti semena.

Od živih bikova Macho, Cornellius, Devine i Zsilett… preko semena progeno testiranih bikova Outside, Leader, Septembar Storm, AltaBAXTER, AltaESQUIRE, AltaIOTA, AltaMETEOR, AltaOAK, AltaEVERGLADE, AltaEMBASSY, AltaSPRING do vrhunskih genomski testiranih bikova, iz ponude Alta Genetics, već dvadeset godina elitni bikovi su dostupni srpskim farmerima.

Naša ponuda obuhvata seme bikova Holštajn (crni i crveni), Simentalske (Nemački i Švajcarski), Brown Swiss i tovnih rasa (Hereford, Limuzin, Angus, Belgijsko plavo i Šarole). Prateći nove trendove u govedarstvu, nudimo i seksirano seme bikova holštajn i simentalske rase. Seme je odlične fertilnosti i vrhunskog genetskog kvaliteta. Svi bikovi su pozitivno testirani po svetskim standardima. Zdravstvenu ispravnost garantuju rezultati analiza akreditovanih laboratorija.

Nudeći Vam seme vrhunskog kvaliteta i pomoć u farmskom menadžmentu, SEMEX PK BB je Vaš siguran partner u čitavom proizvodnom ciklusu – od osemenjavanja, preko zdravog teleta i junice do krave visoke proizvodnje.